Obrim les portes de Lluïsos només amb cita prèvia

Obrim les portes de Lluïsos només amb cita prèvia

La previsió, el dia d’avui, és obrir les portes per activitats a partir de la Fase 3. Com que l’entitat està en ERTO fins al juny, la previsió és obrir a partir del 29 de juny i fins al 31 de juliol de dilluns a divendres de 17.30 a 21, amb cita prèvia i porta tancada i mantenint les normes d’higiene i capacitat indicades. El bar, de moment restarà tancat.

 

“Cita prèvia i porta tancada” vol dir que obrirem a totes les seccions i tallers que vulgueu fer activitat, però necessitarem saber amb una setmana d’antelació les vostres necessitats d’espai i horari, atès que l’entitat restarà tancada al públic.

IMPORTANT: Qui vulgui fer activitat o alguna trobada haurà d’enviar la petició a info@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari