La Junta ens convida a caminar els turons de la nostra ciutat

La Junta ens convida a caminar els turons de la nostra ciutat

La Junta de Lluïsos de Gràcia fa molts dies que pensa en com organitzar una trobada amb les persones sòcies. Vam haver de renunciar al Sant Lluís per la incertesa que implicava però ara que ja ens acostem a la nova normalitat i ens trobem en fase de represa comença a ser hora de fer algunes activitats.

El president de Lluïsos i alguns dels seus membres són coneguts per la seva passió per la muntanya i l’esport per això s’ha pensat d’organitzar una caminada pels turons de la nostra ciutat el dimarts 30 de juny. “Per celebrar la represa que estem vivint, gaudir de l’aire lliure, per veure’ns les cares i per compartir una estona us animem a acompanyar-nos a Caminar els turons de la ciutat“.

Caminar els turons de la ciutat
Dimarts 21 de juliol, a les 20 h a la plaça del Nord
Activitat oberta a tothom. No cal inscripció prèvia.

Deixeu el vostre comentari