Dimarts 21 de juliol la Junta ens convida a “Caminar els turons de la nostra ciutat”

Dimarts 21 de juliol la Junta ens convida a “Caminar els turons de la nostra ciutat”

La nova data per la sortida a peu pels turons de Barcelona de la Junta de Lluïsos de Gràcia, s’ha ajornat a dimarts 21 de juliol. Fa molts dies que es tenien ganes d’organitzar una trobada amb les persones sòcies i finalment s’ha decidit posar aquesta data i fer una proposta que contempla salut, esport i conèixer la ciutat.

El president de Lluïsos i alguns dels seus membres són coneguts per la seva passió per la muntanya i l’esport per això s’ha pensat d’organitzar una caminada pels turons de la nostra ciutat el dimarts 21 de juliol. “Per celebrar la represa que estem vivint, gaudir de l’aire lliure, per veure’ns les cares i per compartir una estona us animem a acompanyar-nos a Caminar els turons de la ciutat“.

Caminar els turons de la ciutat
Dimarts 21 de juliol, a les 20 h a la plaça del Nord
Activitat oberta a tothom. No cal inscripció prèvia.

Deixeu el vostre comentari