El Festival Màgicus obre inscripcions pel Concurs de Joves Mags 2020

El Festival Màgicus obre inscripcions pel Concurs de Joves Mags 2020

El Màgicus, Festival de Màgia Jove de Barcelona, arriba a la seva onzena edició que es preveu més reduïda i concentrada però no menys emocionant. “Fa 11 anys que a l’octubre Gràcia i Barcelona s’omplen de màgia i aquest any no volem renunciar a veure pujar a l’escenari les joves promeses de la màgia” expliquen des de l’organització. Per això s’obren les inscripcions al concurs de joves mags de l’1 de juliol fins al 31 a través del web del Festival Màgicus.

 

Amb l’anul·lació de la Gran Gala de Màgia i de la Màgia als mercats, activitats que es traslladaran al 2021, es vol posar el focus i l’energia en les activitats relacionades amb la formació i visibilització dels joves mags: el Concurs de Joves Mags, la Masterclass i el Taller de Màgia. Enguany també es vol fer un especial esforç a promocionar la màgia en femení, en un sector on la presència de dones és molt limitada i ens volem preguntar: on són les magues?

 

Per participar en el concurs ho podrà fer qualsevol mag o maga d’entre 14 i 25 anys. Fins al dia 31 de juliol s’han de fer arribar un vídeo, un breu currículum i tots els arxius que es puguin adjuntar al correu electrònic festivalmagicus@lluisosdegracia.cat. A principis de setembre el Comitè de Selecció farà pública la llista dels seleccionats.

 

Després de l’èxit dels darrers anys es repetirà l’experiència de comptar amb un coach que durant l’assaig previ al concurs, ajudarà als concursants a millorar petits detalls de la posada en escena. El jurat, format per professionals de la màgia i del teatre i membres de l’organització, valorarà la tècnica, l’originalitat i la posada en escena. Entre els premis que atorgarà hi ha un primer, un segon i un tercer premi, i un Gran Premi del Màgicus – Festival de Màgia Jove de Barcelona. El jurat també es reserva el dret a entregar diferents reconeixements com ara a la idea original; a la tècnica; o a l’atmosfera màgica.

 

El concurs se celebrarà el dissabte 24 d’octubre a Lluïsos Teatre. L’endemà, diumenge 25, hi haurà el taller i la Masterclass i durant tota la setmana es podran veure els conills als Aparadors Màgics de l’Eix Comercial. Enguany es preveu un concurs amb els comerços que acolliran els conills màgics per tal de promocionar el comerç de proximitat de l’Eix Comercial de Gràcia.

Més informació i inscripcions a www.festivalmagicus.com

Deixeu el vostre comentari