Quins efectes tenen les pantalles al cervell? Ens ho expliquen en un taller!

Quins efectes tenen les pantalles al cervell? Ens ho expliquen en un taller!
L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha posat en marxa una iniciativa de tallers on-line per oferir un servei pedagògic per a les famílies i els centres educatius sobre diferents temes relacionat amb l’Educació Audiovisual. El programa d’Educació Audiovisual busca dotar a les entitats educatives de les eines necessàries per a una completa educació en mitjans audiovisuals  fomentant el seu pensament crític com a consumidors audiovisuals.
Un dels e-tallers que han publicat està adreçat als joves de la ESO i explica quins efectes tenen les pantalles i les xarxes socials en el nostre cervell.
El vídeo està en castellà ja que encara no han pogut prepara la versió en català, però des de Lluïsos hem considerat que, després d’aquests mesos de confinament, en què l’ús d’eines digitals i de pantalles s’ha disparat, és molt important entendre els seus avantatges i incovenients per al desenvolupament dels cervells dels joves i infants.
Podeu trobar el vídeo “Cervell i Xarxes Socials” en aquest enllaç: vimeo.com/426953964  (Codi: TallerXarxes080620)
El vídeo va acompanyat d’una guia de treball adreçada a alumnes d’ESO.
Des de l’Associació de Consumidors de Mitjana Audiovisuals també tenen publicades un seguit de Càpsules (in)formatives per a mares i pares que podeu trobar aquí.: www.youtube.com/playlist?list=PLNDu6zV5NF_LMpRktq0cqvepXyTscVtge

Deixeu el vostre comentari