Les inscripcions als tallers de Lluïsos de Gràcia s’obriran el dia 1 de setembre

Les inscripcions als tallers de Lluïsos de Gràcia s’obriran el dia 1 de setembre

La nova oferta de tallers de Lluïsos de Gràcia, ja està disponible a l’apartat de Tallers del web. Les inscripcions s’obriran a partir de l’1 de setembre i la setmana de portes obertes serà del 14 al 18 de setembre.

Com a novetat presentem grups més reduïts en algunes de les disciplines, el taller de ioga incorpora una sessió virtual i afegeix la meditació a la seva pràctica, el taller de Judo presenta una variació només per a dones amb un curs de Defensa Personal Femenina i el taller d’història de l’art obre dos grups al matí.

L’altra gran novetat és l’adaptació a les noves mesures per garantir la seguretat i evitar contagis de la Covid-19. Durant les activitats a Lluïsos de Gràcia hem posat en marxa protocols de neteja i normatives internes que s’adapten en cada moment les recomanacions vigents de les autoritats sanitàries.

Consulteu la nostra oferta en màgia, skate, patins en línia, teatre o pintura i molts tallers més!

 

Deixeu el vostre comentari