Lleure, cultura i esport: serveis essencials!

Lleure, cultura i esport: serveis essencials!

A Lluïsos de Gràcia ens hem sumat a diferents veus que demanen protegir els sectors culturals i esportius perquè són essencials i vitals per la societat en general i per les persones que viuen de la cultura i de l’esport.  Com a entitat que educa en el lleure, la cultura i l’esport creiem importantíssim destacar tot l’esforç d’adaptació que s’està fent des d’aquests dos sectors: ens hem adaptat a les noves normatives, hem creat protocols i ens hem reinventat; Hem incorporat el gel desinfectant, les mascaretes i la distància; Ens hem format i hem creat protocols nous de neteja dels espais abans i després de les activitats; Hem reduït els grups i els aforaments a les sales tot i patir un greuge econòmic i encara ens mantenim tancats, a mig gas, amatents als nous protocols.

Vam tancar al març i hem tornat a obrir en incertesa però amb molta il·lusió. I ho estem fent bé i necessitem seguir oberts i fer activitat per què, què seria de nosaltres sense cultura i sense esport?

Per això donem suport a la campanya #CulturaSegura i ens hem adherit al manifest de l’UFEC que s’oposa a la suspensió total de l’activitat esportiva i competitiva i al tancament dels equipaments.

L’esport i la cultura són fonamentals i s’ha fet més evident que mai en els mesos de confinament! Donem-nos suport!

Deixeu el vostre comentari