Casa Vicens ha tornat a obrir les portes i ens ofereix un descompte!

Casa Vicens ha tornat a obrir les portes i ens ofereix un descompte!

La primera casa construïda per Gaudí, la Casa Vicens, ha tornat a obrir les portes amb una promoció especial del 50% de descompte per als socis i sòcies dels Lluïsos de Gràcia durant tot l’estiu. Entre les novetats, la casa-museu ha adoptat totes les mesures de prevenció i higiene i a més, incorpora una audioguia en 13 idiomes inclosa al preu de l’entrada.

 

Aquest estiu podeu aprofitar per visitar aquest oasi al barri de Gràcia. La Casa Vicens ja va estar concebuda des dels seus inicis com una idíl·lica casa d’estiueig a la Vila de Gràcia. Amb els anys, i des de la seva obertura com a casa-museu, ha esdevingut un oasi de cultura al mig de la ciutat, i  és així com la podreu viure aquest estiu.

Des de Casa Vicenç han volgut fer un gest cap al barri i han posat a disposició de les entitats, com la nostra, 50.000 entrades amb un 50% de descompte. Com es poden adquirir? Des de l’1 d’agost fins al 30 de setembre es poden comprar a través del web de la Casa Vicens ( www.casavicens.org) amb el codi promocional: CASAVICENSOASI

Les entrades es podran utilitzar fins al 31 de desembre de 2020.  

Aprofiteu l’oportunitat!

Deixeu el vostre comentari