Diem adéu al projecte Perdem el Nord i busquem noves persones per la cessió del bar

Diem adéu al projecte Perdem el Nord i busquem noves persones per la cessió del bar
Des de la junta volem compartir una notícia trista per les seves implicacions, hem sabut que els nostres amics de Perdem el Nord no renovaran el contracte de la concessió del bar.
La seva decisió no ha estat gens fàcil per la seva implicació personal amb Lluïsos i el projecte de Perdem el Nord, tot i això, les condicions que ha imposat la pandèmia els ha fet patir econòmicament fins el punt de no arriscar a tirar endavant dos projectes en paral·lel. Al Joan i l’Àngel els seguireu trobant a La Martina, sempre  a la vostra disposició.
Perdem el Nord ha estat un projecte d’èxit, que ha servit per situar el bar de Lluïsos de Gràcia al mapa del barri i la ciutat, assolint una fama merescuda, i que agraïm des de la junta pel mèrit que ha tingut la seva feina durant aquests anys.
Encetem, doncs, una nova etapa i fem una convocatòria per nous concessionaris que tinguin un projecte engrescador per donar un futur renovat al bar de Lluïsos de Gràcia. Degut a les dates i el tancament de les vacances d’agost, farem entrevistes de les candidatures a partir de l’1 de setembre. Les candidatures interessades hauran d’enviar un correu a mbuch@lluisosdegracia.cat.
Les condicions es podeu trobar en aquest enllaç. El termini màxim per enviar la proposa és fins al 14 de setembre!
Si coneixeu algú a qui creieu que pot interessar, feu difusió per tornar a tenir el bar obert el més aviat possible.

Veiem això com una oportunitat de futur per l’entitat, i a l’hora desitgem tota la sort i encert al Joan i l’Àngel en aquesta represa accidentada que està representant la tornada a la normalitat.

Esperem poder obrir ben aviat el bar, i que pugui ser com sempre ha estat, un lloc de trobada  de tots. Bon estiu!
SOM, FEM, INNOVEM LLUÏSOS

Deixeu el vostre comentari