Prorroguem les inscripcions pel concurs de joves mags i magues del Màgicus!

Prorroguem les inscripcions pel concurs de joves mags i magues del Màgicus!

Hem decidit ampliar el termini d’inscripció pel Concurs de Joves Mags i magues del Festival Màgicus, fins l’11 de setembre a les 23:59h. Si us agrada la màgia i voleu mostrar les vostres habilitats en un teatre professional amb assessorament d’un coach i acompanyament de mags i magues experts, no ho dubtis!

Fes-nos arribar el teu material i la documentació per fer la inscripció abans del dia 11 de setembre. T’estem esperant!

El Festival de Màgia Jove de Barcelona, arriba enguany a l’onzena edició que es preveu més reduïda i concentrada però no menys emocionant.  La Gran Gala de Màgia i de la Màgia als mercats, han quedat anul·lades i es traslladaran al 2021 però es vol posar el focus i l’energia en les activitats relacionades amb la formació i visibilització dels joves mags: el Concurs de Joves Mags, la Masterclass i el Taller de Màgia. Enguany també es vol fer un especial esforç a promocionar la màgia en femení, en un sector on la presència de dones és molt limitada i ens volem preguntar: on són les magues?

 

Per participar en el concurs ho podrà fer qualsevol mag o maga d’entre 14 i 25 anys. Fins al dia 11 de setembre s’han de fer arribar un vídeo, un breu currículum i tots els arxius que es puguin adjuntar al correu electrònic festivalmagicus@lluisosdegracia.cat. A principis de setembre el Comitè de Selecció farà pública la llista dels seleccionats.

El concurs se celebrarà el dissabte 24 d’octubre a Lluïsos Teatre. L’endemà, diumenge 25, hi haurà el taller i la Masterclass i durant tota la setmana es podran veure els conills als Aparadors Màgics de l’Eix Comercial. Enguany es preveu un concurs amb els comerços que acolliran els conills màgics per tal de promocionar el comerç de proximitat de l’Eix Comercial de Gràcia.

Més informació i inscripcions a www.festivalmagicus.com

Deixeu el vostre comentari