Què us acompanyarà aquests dies de vacances?

Què us acompanyarà aquests dies de vacances?

Hi ha objectes que només de mirar-los et traslladen a l’anomenat estat de vacances, aquell moment en què es dorm bé, es descansa, es baixa el ritme i es gaudeix de cada detall sense la pressa del dia a dia. Hem demanat a la Junta de Lluïsos de Gràcia que ens enviï una fotografia d’aquells objectes imprescindibles per anar de vacances i que només d’anomenar-los ens fan pensar en aquell estat físic i mental.

 

El Rafael, la Núria, l’Anna i el Xavi són més de fer caminades i excursions, per l’Arnau l’estiu és posar-se camises de màniga curta. I per la Cristina anar a la platja amb una bossa que té més anys que ella i les xancles preferides i la Susanna ens explica que la seva hamaca de travessa és el que la transporta a l’estat de vacances!

I vosaltres? Que no us podeu deixar a casa quan marxeu de vacances? Què us fa entrar en aquest estat tan esperat?

Gaudiu molt de l’agost, desconnecteu, reconnecteu i cuideu-vos! Ens retrobem al setembre a Lluïsos! Bon estiu!

Deixeu el vostre comentari