Comencem el nou curs amb novetats i protocols: consulteu-los aquí!

Comencem el nou curs amb novetats i protocols: consulteu-los aquí!

Les activitats de les seccions i d’alguns tallers es reprenen avui dia 1 de setembre a Lluïsos de Gràcia amb molta il·lusió i alguns canvis importats a tenir en compte.

Com sabeu els protocols de seguretat per la Covid-19 ens ha portat a implementar mesures obligatòries com són l’ús de mascareta per entrar i per la circulació per l’entitat, la neteja i desinfecció de mans i la reducció de l’aforament en activitats i sales. Des de la Junta s’està treballant per adaptar totes les necessitats de les seccions i de la casa a les normatives. Hem posat en marxa protocols de desinfecció de material i espais i hem ampliat la freqüència de la neteja i s’ha senyalitzat l’entitat de manera que a les escales i a les entrades i sortides s’haurà de respectar un ordre de circulació per evitar aglomeracions. És important saber què:

  • Les portes de l’entitat estan obertes a partir de les 17h però només s’hi pot accedir si s’ha de fer una activitat o un tràmit.
  • La secretaria està oberta de 17h a 20h.
  • Durant el mes de setembre el servei de Bar-Restaurant està tancat.
  • Els pares i mares que vinguin a deixar els infants i a recollir-los a una activitat hauran de seguir les instruccions de cada responsable i esperar a fora.
  • A cada sala hi haurà material de neteja i instruccions per tal de seguir els protocols de desinfecció. Es ventilaran les sales deu minuts abans de cada activitat i per tant les activitats hauran d’acabar 10 minuts abans.
  • Cada secció implementarà els protocols de les respectives federacions o especificitats de les activitats.
  • Els espais comuns com ara el Fòrum de l’entitat no estan habilitats. Hem d’evitar l’aglomeració de persones.
  • En acabar l’activitat s’haurà de sortir de Lluïsos de Gràcia per la porta del carrer Alzina.

L’objectiu és poder començar l’activitat amb normalitat i per això necessitem apel·lar a la responsabilitat individual i ser respectuosos amb les normatives. Els espais s’assignaran a cada activitat amb temps i no es podran improvisar canvis.

Podeu consultar les normatives en PDF aquí. 

Portem esperant aquest moment des de fa molt de temps i ens fa molta il·lusió reprendre les activitats. Us demanem comprensió al principi, ja que per la Junta i els treballadors tot és nou i, com tots vosaltres, hem d’adaptar-nos a la situació. No dubteu en fer-nos arribar qualsevol consulta, proposta o dubte. L’atendrem amb gust a info@lluisosdegracia.cat, per informació general, reserves, horaris, etc. i a junta@lluisodegracia.cat per suggeriments i propostes.

Deixeu el vostre comentari