Àngel i Joan: “Això no és un adéu, és un arreveure!”

Àngel i Joan: “Això no és un adéu, és un arreveure!”

Aquesta és una carta d’agraïment a tota la gent de Lluïsos!

Fa uns dies vam prendre la decisió, molt difícil, de deixar el projecte del bar. Són temps molt complicats com tots molt bé sabem. Vam obrir La Martina tot just fa un any i per responsabilitat i prudència econòmica hem considerat que aquest era el millor camí que podíem seguir… Amb molta pena marxem després d’haver estat quatre anys fent créixer el nostre projecte i el projecte de Lluïsos. Però abans de marxar us volíem donar les gràcies, per haver-nos ajudat a créixer, per haver vingut, per la paciència, pels bons moments que hem passat junts/es, per les noves amistats que hem fet. Donar les gràcies a les seccions, bàsquet, corals, esplai, agrupament, ping-pong, teatre, al Xavi, al Montxi, a la Montse, al Toni i a tothom, tothom, socis/es i no socis/es. Però sobretot agrair a les diferents juntes que hem vist passar i especialment a la Marta, a l’Oriol i al Rafa per confiar des del primer dia amb
nosaltres!

Gràcies, gràcies i gràcies.

Evidentment això no és un adéu, és un arreveure!!
Mil gràcies des de Perdem el Nord,

Àngel i Joan

Deixeu el vostre comentari