La primera Junta de Seccions de Lluïsos: amb il·lusió i molt bona acollida

La primera Junta de Seccions de Lluïsos: amb il·lusió i molt bona acollida

La primera setmana del nou curs a Lluïsos de Gràcia va començar amb una Junta de Seccions virtual on el president de l’entitat, Rafael Giménez i la junta de Lluïsos van voler agrair l’esforç i la feina feta per no aturar l’activitat tot i el confinament i les incerteses. Les seccions i les persones sòcies van demostrar compromís i una gran capacitat d’adaptació i innovació.

El missatge principal per aquest nou curs és no aturar-nos: “Volem mantenir tota l’activitat que sigui possible amb l’aplicació de la normativa vigent que s’ha treballat de manera que ens adaptem als plans sectorials de la Generalitat i a les normatives generals”. Per garantir la seguretat la premissa principal és “mans, mascareta i distància” i es va demanar a les seccions que fossin pro actives a l’hora d’aplicar les normatives específiques recomanades per les seves Federacions.

El tema de la situació del Bar de Lluïsos també es va comentar. Des de la Junta es va explicar que el Joan i l’Àngel han decidit deixar la gestió del Perdem el Nord després de 4 anys i que actualment estem buscant un nou projecte.

El Tresorer de l’entitat, l’Arnau Roura, va explicar la situació econòmica de Lluïsos: “El resum és que acabarem l’any aprimats però sense dèficit”. Per aconseguir-ho s’han ajornat alguns pagaments als quals ara haurem de fer front i s’han treballat noves subvencions d’ajut per la Covid-19. Ens trobem en una situació de “calma tensa” en el sentit que no sabem com anirà el curs i per tant cal ser curosos en les despeses, tant de l’entitat com de les seccions.

Des de Lluïsos s’han encarregat mascaretes amb el logo de l’entitat per les treballadores i la Junta. Ara es farà extensiva la petició a la resta de seccions que les podran encarregar durant les pròximes setmanes.

La junta de Lluïsos es va mostrar molt contenta per la bona acollida de la reunió, l’eficàcia i l’assistència de totes les seccions. L’objectiu és mantenir la regularitat en les trobades i la motivació en l’assistència per tal de seguir treballant per fer d’aquest curs que comença incert, un èxit de treball col·laboratiu.

Deixeu el vostre comentari