Èxit de convocatòria a la 5a edició del concurs de bandes joves DescoNNecta

Èxit de convocatòria a la 5a edició del concurs de bandes joves DescoNNecta

Les inscripcions al concurs de bandes joves DescoNNecta 2020 s’han tancat amb una participació molt satisfactòria: 24 bandes de les quals 11 estan formades íntegrament per dones o tenen alguna component femenina destacada. És la primera vegada que el DescoNNecta incorpora la perspectiva de gènere al concurs i ho fa amb un nou premi  l’Erra Forta, una iniciativa de l’Associació cultural The Indians Runners que s’ha sumat com a company de viatge de Lluïsos de Gràcia i el magazín cultural L’Ampli. L’Erra Forta és un premi destinat a promoure la presència de dones músiques als escenaris, però també és un projecte transversal que vol visibilitzar la música feta per dones. Podeu consultar més informació aquí.

El concurs es configura en dos premis no excloents: l’eNNa Jove, per a bandes formades per joves de fins a 25 anys, i l’Erra Forta, per a bandes de música amb majoria de dones i fins a 30 anys. Les bandes competiran segons les seves característiques en les dues categories o en una d’elles.

El concurs de joves bandes Desconnecta incorpora la perspectiva de gènere en la seva cinquena edició

Així per la cinquena edició a l’objectiu de promocionar les bandes joves de música, s’hi afegeix la visibilització i promoció de les bandes amb majoria de components femenines. El dia 22 de setembre es farà la presentació a Lluïsos de Gràcia del cartell amb les bandes seleccionades per participar a la final.

Si us heu presentat, estigueu atentes als correus electrònics: aviat sabreu si podreu tocar a la semifinal del dia 17 d’octubre.

Deixeu el vostre comentari