Hem tancat les inscripcions al concurs de joves mags del Màgicus 2020

Hem tancat les inscripcions al concurs de joves mags del Màgicus 2020

El dia 11 de setembre va finalitzar el termini d’inscripció al Concurs de Joves Mags del Festival Màgicus 2020. Des d’ara comencen els preparatius per l’onzena edició del Màgicus a Lluïsos de Gràcia amb alguns canvis importants com la cancel·lació de la Gala de Màgia i de la Màgia als Mercats a causa de les restriccions i noves mesures de seguretat a causa de la Covid-19. Per tant aquesta edició es centrarà més en la formació i projecció de les joves promeses de la màgia concentrant esforços en: el Concurs el dissabte 24 i la Masterclass i el Taller de Màgia el diumenge 25 d’octubre.

Una de les activitats habituals del Màgicus és la decoració dels comerços de l’Eix comercial de Gran de Gràcia amb els conills decorats durant el casal d’estiu que organitza l’Associació gracienca “Experimentem l’Art“. Enguany els nens i nenes van voler treure els conills a passejar pel barri un cop acabats de decorar.

El resultat va ser una reapropiació dels espais de Gràcia amb els conills de cartró. Estem molt contentes amb el resultat i amb la traça que els infants del casal van pintar i customitzar els conills.

 

Deixeu el vostre comentari