Consumeix fruita i verdura ecològica i de proximitat a Lluïsos de Gràcia!

Consumeix fruita i verdura ecològica i de proximitat a Lluïsos de Gràcia!

A Lluïsos de Gràcia oferim cistelles ecològiques de verdura i fruita de temporada de Tugas i Companyia amb un 10% de descompte exclusiu per a persones sòcies.

Consumir verdura i la fruïta de temporada, de proximitat i ecològica, és una manera sostenible de consumir que ajuda els nostres pagesos i productors, cuida l’ecosistema i et garanteix una dieta sana i variada.

Vols saber com?

És molt senzill! La recollida de les cistelles es fa els dijous, a partir de les 17h a l’entitat i la comanda s’ha de fer com a tard el dia anterior a les 14h.

Passos a seguir:

1. Entreu a la pàgina web: https://tugasicompanyia.cat/i obriu un compte d’usuari. D’aquesta manera el vostre correu electrònic quedarà registrat i cada setmana us enviaran un correu electrònic amb les novetats de la cistella de la setmana.

Per poder tenir el descompte de persona sòcia de Lluïsos cal que poseu aquest codi en la primera comanda: Lluïsos_2020 

El codi només funciona una vegada. En les comandes següents s’aplicarà el decompte directament, ja que haurà quedat registrat que sou sòcis i que recollireu la comanda a l’entitat.

2. A l’hora d’encarregar una cistella veureu que hi ha diverses possibilitats:
– Cistella + V: Vol dir que la cistella té més varietat de producte.
– Cistella + Q: Vol dir que la cistella té més quantitat de producte.

Veureu que els productes són fixes, tot i que si hi ha algun producte que no vulgueu el podeu substituir per un altre de la mateixa cistella (el que feu és augmentar la seva quantitat).

3. Un cop realitzada la comanda rebreu un correu electrònic amb el resum de tot plegat i haureu de fer el pagament a través d’alguna de les modalitats que us ofereix la pàgina. Aquesta comanda s’ha de fer com a molt tard, el dimecres, a les 14h.

Deixeu el vostre comentari