La responsabilitat per evitar contagis és col·lectiva i individual: documentació imprescindible!

La responsabilitat per evitar contagis és col·lectiva i individual: documentació imprescindible!

Ja fa tres setmanes que a Lluïsos hem obert les portes! A poc a poc recuperem les activitats i l’entitat s’ha tornat a omplir de vida. Tot plegat queda lluny de la normalitat que recordem abans del mes de març, però la situació actual, amb els protocols, les normes i la prudència, ens permeten poder trobar-nos i realitzar tallers, assajos, entrenaments i reunions presencials.

A l’entitat, la Junta de Lluïsos, les juntes de les seccions i els treballadors, treballem aferrissadament per estar al dia de les mesures i adaptar-nos a les normatives que, en alguns casos, canvien ràpidament.

A continuació us demanem que tingueu presents aquests documents. Són la Normativa general de Lluïsos, el protocol a seguir en cas de detectar un cas de Covid a l’entitat i una declaració de responsabilitat individual que heu de signar i fer arribar.

Us arribaran a través de les vostres seccions i les podeu trobar penjades a l’apartat del web: Normativa Covid-19

 

NORMATIVA GENERAL

PROTOCOL EN CASOS DE POSITIU PER COVID-19

DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT

 

Deixeu el vostre comentari