A Lluïsos de Gràcia ens hem format sobre protocols Covid-19

A Lluïsos de Gràcia ens hem format sobre protocols Covid-19

A Lluïsos de Gràcia hem fet formació virtual en higiene i protocols covid-19 amb en Bernat de Pablo Márquez, doctor especialitzat en medicina de l’esport. El curs virtual anomenant “ABORDATGE I PREVENCIÓ DE LA COVID-19 EN L’ÀMBIT ESPORTIU I CULTURAL” ha permès a més de 160 dirigents, entrenadors, monis, caps i directius de les diferents seccions de l’entitat adquirir i consolidar coneixements i bones pràctiques. La formació s’ha fet de manera virtual i s’ha enfocat molt en resoldre dubtes de les seccions i en parlar de protocols anti covid-19 i normatives d’higiene a respectar durant l’activitat i dins i fora de l’entitat.

Des de Lluïsos de Gràcia entenem que la informació és la millor eina que tenim per combatre la propagació del virus, per això hem ofert aquest curs formatiu exprés a les persones que estan al capdavant de les seccions. Totes elles rebran un diploma acreditatiu de la formació.

Deixeu el vostre comentari