Ja hem començat la temporada de l’Hort Urbà de Lluïsos!

Ja hem començat la temporada de l’Hort Urbà de Lluïsos!

Dilluns es va fer la primera trobada col·laborativa amb els usuaris de l’Hort Urbà de Lluïsos de Gràcia. Va ser una retrobada pels que ja fa un temps que hi són, una benvinguda per les noves persones que s’incorporen al projecte i el moment de posar a punt la terra i fer la primera plantada de verdures amb la supervisió del David.

El terrat de Lluïsos de Gràcia és un lloc privilegiat on tenir-hi una taula d’hort urbà. Des de fa 12 anys que aquest espai està ocupat per 14 taules d’hort urbà i, més recentment, per una compostadora. Cada usuari de l’hort en fa ús i en treu tot el profit que pot servint-se de la seva traça, l’ajuda de les condicions meteorològiques i els consells de l’Equip Verd de Lluïsos.

Actualment tenim encara dues taules a disposició. Si tens ganes d’experimentar què vol dir tenir un petit hort urbà, veure créixer enciams i tomàquets, recollir albergínies i carabassons i plantar algunes aromàtiques per animar la teva cuina, envia’ns un correu a info@lluisosdegracia.cat i t’informarem!

Tenir un hort té un cost de 80 € anuals o de 50 € si ja ets sòcia de Lluïsos de Gràcia.

hort urbà al terrat de Lluïsos

hort urbà al terrat de Lluïsos

Deixeu el vostre comentari