El DescoNNecta presenta una semifinal diferent i per streaming

El DescoNNecta presenta una semifinal diferent i per streaming

Per primera vegada el DescoNNecta es podrà seguir de manera virtual per streaming a través de la Ràdio DescoNNecta i les votacions es podran fer també de manera virtual.

La cinquena edició del concurs de bandes joves DescoNNecta arriba carregada de novetats aquest dissabte 17 d’octubre a les 17h. Les mesures de seguretat per la Covid-19 han fet que l’aforament sigui molt reduït i limitat a només 50 persones que es situaran al pati de Lluïsos de Gràcia en cadires i amb distància de seguretat. Per permetre als grups tenir el seu públic s’han fet dos blocs de concerts amb una pausa central que permetrà buidar l’espai i desinfectar la zona abans de tornar a fer entrar el nou públic.

Des de l’equip organitzador format per L’Ampli, Indian Runners i Lluïsos de Gràcia s’està treballant per tal d’oferir la millor experiència a les bandes participants. El millor premi del DescoNNecta és precisament l’experiència, els contactes amb altres grups i la interacció amb els experts del món de la música. No us perdeu les actuacions a través de l’estreaming i voteu! Perquè votar té premi: un lot de productes de The Indian Runners i dels col·laboradors Bankrobber.

Remei de ca la Fresca (17.10h)
Alergicas al Polen (17.45h)
Pink Lemon (18.20h)
Fuzzy Eyes (18:55h)
Pausa
Violet Mistake (20h)
Ariox (20:35h)
Romantica II (21:10h)
Somiattruites (21:55)

Un nou premi amb perspectiva de gènere

Enguany a l’organització formada per Lluïsos de Gràcia i L’Ampli s’hi ha sumat un nou company de viatge, l’Associació Cultural The Indian Runners, que ha aportat un nou premi, l’Erra Forta, on el requisit imprescindible és la presència femenina a la banda. D’aquesta manera es promou la musica feta per dones i la visibilitat de les dones als escenaris.

La banda guanyadora del Premi eNNa Jove tocarà a l’escenari de la Plaça del Folk de les Festes de Gràcia de l’any següent (sempre que la situació ho permeti) i el grup guanyador del Premi Erra Forta podrà enregistrar una publicació en un estudi professional i la producció d’un EP.

Podeu trobar més informació al web del DescoNNecta.

Deixeu el vostre comentari