Les titelles tornen a Lluïsos Teatre amb un homenatge a Gianni Rodari!

Les titelles tornen a Lluïsos Teatre amb un homenatge a Gianni Rodari!

Diumenge 18 d’octubre tornem a obrir les portes del Teatre de Lluïsos per acollir la primera obra de la temporada de titelles i nadons! Ens fa especial il·lusió presentar-vos Retrocontes una història inspirada en les històries del genial escriptor Gianni Rodari.  Aquest espectacle de la companyia La Fàbrica dels Somnis està recomanat a partir de 5 anys.

El Sr. Bianchi i la seva filla Carlota gairebé no es veuen. Ell treballa i viatja dia i nit i ella només té una petició: un conte abans d’anar a dormir. Per superar la distància, pare i filla alimenten el seu amor a través del relat de breus contes, murmurats i escoltats a través d’una prima línia de telèfon. Espectacle que combina titelles i un retroprojector en què transparències intervingudes manualment, siluetes i altres objectes, donen vida a contes inspirats en l’obra del genial escriptor Gianni Rodari que enguany celebra el centenari del seu naixement.
Cia: La Fàbrica de Somnis
Durada: 50 minuts
Edat: Entre 5 i 8 anys 
Entrades: 9,5€ [9€ carnet biblioteques, 6€ persones sòcies de Lluïsos]

Les principals novetats per poder tornar a fer espectacles són que la venda d’entrades només es fa on-line i es tanca 45 minuts abans de començar l’espectacle, l’aforament de la sala s’ha reduït fins al 70% i s’ha de portar mascareta obligatòriament a partir dels 6 anys durant tot l’espectacle. A més a més s’han reforçat les neteges i desinfeccions dels espais i s’han habilitat circuits d’entrada i sortida del teatre.

Deixeu el vostre comentari