Formació per la prevenció de la Covid-19 a més de 160 dirigents i a les treballadores

Formació per la prevenció de la Covid-19 a més de 160 dirigents i a les treballadores

A Lluïsos de Gràcia hem ofert a totes les persones dirigents de l’entitat una formació virtual en higiene i protocols covid-19 amb en Bernat de Pablo Márquez, doctor especialitzat en medicina de l’esport. El curs virtual anomenant “ABORDATGE I PREVENCIÓ DE LA COVID-19 EN L’ÀMBIT ESPORTIU I CULTURAL” ha permès a més de 160 dirigents, entrenadors, monis, caps i directius de les diferents seccions de l’entitat adquirir i consolidar coneixements i bones pràctiques entorn a aquest virus. 

D’altra banda, les treballadores de l’entitat han dut a terme una formació de Riscos Laborals especialitzada per la prevenció de la Covid-19.

 

Des de Lluïsos de Gràcia entenem que la informació és la millor eina que tenim per combatre la propagació del virus, per això hem ofert aquest curs formatiu exprés a les persones que estan al capdavant de les seccions, com a una de les diverses mesures que apliquem a l’entitat.

Deixeu el vostre comentari