L’entitat Punt de Referència organitza sessións informatives sobre el Projecte Acull

L’entitat Punt de Referència organitza sessións informatives sobre el Projecte Acull

Punt de Referència és una entitat que treballa per l’acompanyament de joves vulnerables, sobretot joves extutelats, per aconseguir la seva plena integració social.  Estan inciant el nou curs i ens escriuen per convidar-nos a la sessió informativa del Projecte Acull, d’acollida de jovent d’origen estranger a les llars d’acollida durant 9 mesos.

Res no atura les necessitats del jovent ni les ganes d’acompanyar-los, per aquest motiu fan una crida per trobar nuclis acollidors que vulguin viure una experiència com la de l’Ashish (acollit des de juny) amb la Bea i en Ferran (acollidors).

Com l’Ashish, hi ha molts joves que apreciarien aquesta oportunitat, per això, si esteu interessades en conèixer el projecte us animem a apuntar-vos a:

SESSIONS INFORMATIVES VIRTUALS DEL PROJECTE ACULL
📌 20 d’octubre a les 18:30h
📌 27 d’octubre a les 18:30h
Inscripcions: voluntariat@puntdereferencia.org

Deixeu el vostre comentari