Salvem el Texas: una campanya que està mobilitzant la ciutat

Salvem el Texas: una campanya que està mobilitzant la ciutat

La campanya “Salvem el Texas” fa un salt més i busca persones voluntàries per repartir entre els comerços fulls de recollida de firmes. S’ha demanat que tothom que tingui una mica de temps i ganes d’ajudar, es pot apuntar al grup de WhatsApp amb l’enllaç https://chat.whatsapp.com/IA9B59fHGSKEAP3XuZl07U

L’objectiu és adjudicar a cada voluntari un carrer o recorregut i repartir cartells i fulls de signaturas per les botigues.

La campanya Salvem el Texas es va inicar després d’anunciar que davan l’actual situació de crisi sanitària, econòmica i social, el cinema anunciés la seva impossibilitat de continuar obert.

Text de la campanya a Change.org:

El Texas sempre ha estat un cinema amb preus populars i pel·lícules en VO subtitulades en català i continguts de qualitat.

En un moment en què Gràcia pateix una greu gentrificació, és important reivindicar que no es perdi aquest espai ludicocultural i mantenir-lo com a punt de trobada de la gent del barri de totes les edats.

Actualment, a més, la COVID-19 ens obliga a viure amb tantes restriccions que un espai cultural accessible a totes les butxaques és un estímul per als veïns i veïnes.

Reivindiquem la cultura i el cinema com a mitjà per a contrarestar la crisi sanitària, econòmica i social que estem vivint.

Davant la situació de bloqueig en què es troba el cinema Texas, demanem a l’Ajuntament que s’involucri per tal de trobar una solució i no perdre aquest estimat i necessari espai cultural del barri de Gràcia.

 

Plataforma Salvem El Texas

Twitter: @SalvemTexas
Instagram: salvemeltexas
Telegram: @salvemCineTexas

Deixeu el vostre comentari