Fem postals de Nadal per a la gent gran amb el projecte RADARS

Fem postals de Nadal per a la gent gran amb el projecte RADARS
El projecte RADARS ens proposa acostar-nos aquest Nadal a la gent gran del barri de Gràcia en forma de postals. Volen fer-los arribar els nostres millors desitjos per les festes nadalenques per fer-los sentir escalf i companyia. Tenen un repte: 250 postals de Nadal!
Us animem a fer aquestes postals (mida postal) i que les ompliu amb missatges bonics. Les podeu portar a Lluïsos de Gràcia (plaça del Nord 7-10) durant el matí dels dimecres i les recollirem per fer-les arribar a RADARS i ells a moltes persones que es troben soles que malauradament no tindran companyia aquestes festes de Nadal.
Si no les podeu portar a Lluïsos, també les podeu portar a:
  • Centre de Cultura Popular la Violeta de Gràcia(Maspons,6)
  • Serveis Socials Vila de Gràcia (Pl de la Vila de Gràcia, 2)
  • Serveis Socials Camp d’en Grassot (Ca n’Alegre de dalt, 5)

Deixeu el vostre comentari