El Renova la teva roba proposa activitats i tallers virtuals

El Renova la teva roba proposa activitats i tallers virtuals

El “Renova la teva roba”, la xarxa d’intercanvi de la roba que ja no fem servir, aquest any no es podrà fer amb intercanvis presencials. La filosofia d’aquesta iniciativa va molt més enllà de renovar la roba a través de l’intercanvi i promou un model de consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat. Per això en aquest moment de tancament, distància i prudència en les trobades des de l’Ajuntament de Barcelona ens proposen un seguit de tallers virtuals que podeu consultar a continuació en aquest PDF:

PROGRAMA RENOVA LA TEVA ROBA

Destaquem algunes iniciatives com el taller sobre tinció de roba utilitzant colorants vegetals i la projecció del vídeo “Els colors de la natura”. L’activitat l’organitza el Casal de Barri Transformadors dijous, 26 de novembre, a les 18.30 h. Es pot demanar el lot de material a casaltransformadors@gmail.com. Cal fer inscripció al web millorquenou.cat

L’Espai Jove La Fontana ha preparat una activitat per a joves per fer que comparteixin el seu outfit a les xarxes: “Explica’ns el teu outfit!” els vídeos es poden compartir fins al dia 13 de novembre. O el Casal de Joves de les Corts ens proposa un “Taller en línia d’embolcalls creatius” per reutilitzar llençols vells o retalls de roba de color clar que es puguin estampar i convertir en un embolcall i, fent servir la tècnica d’estampació japonesa furoshiki, aquest embolcall formarà part de qualsevol regal que fem de cara al Nadal. Dijous, 12 de novembre, de 18.00 a 19.30 h. Inscripcions a: cjlescorts@gmail.com.

Deixeu el vostre comentari