Blaus per Barcelona: el nou repte del Bàsquet de Lluïsos de Gràcia

Blaus per Barcelona: el nou repte del Bàsquet de Lluïsos de Gràcia

La secció de Bàsquet de Lluïsos de Gràcia, com totes les seccions de la casa, s’ha vist obligada a la cancel·lació dels entrenaments. Però no per això han renunciat a seguir fent activitat individual i en família per mantenir-se en forma i mantenir la connexió entre els equips.

Aquesta setmana el repte és tant per equips com per famílies i s’ha de dur a terme corrent en bicicleta o caminant. Hi ha 75 punts en joc! Cal dissenyar una ruta per Barcelona que sumi aquests punts. El centre o punt de partida és l’edifici de Lluïsos i a partir d’aquí anar fins a la Sagrada Família, per exemple, val un punt, anar fins a Arc de Triomf val dos punts i arribar al Tibidabo val 3 punts.

En cada una de les localitzacions la persona s’haurà de fer un selfie i es podrà fer seguiment de l’estat de la cursa a través d’una app que trackeja la distància completada i mostra quins equips encapçalen la competició.

Una iniciativa que promou els valors del treball en equip i l’esport!

Deixeu el vostre comentari