Suma’t a la campanya del Voluntariat per la Llengua: “Quan parles fas màgia”

Suma’t a la campanya del Voluntariat per la Llengua: “Quan parles fas màgia”

El programa de Voluntariat per la llengua fa 17 anys que uneix parelles lingüístiques i aquest any ha arribat a la xifra total de 150.000! Des del setembre que s’ha posat en marxa la campanya #QuanParlesFasMàgia que ha aconseguit crear gairebé 170 noves parelles amb una xifra rècord de persones inscrites al programa.

La campanya comunicativa i l’espot publicitari van acompanyats d’una exposició amb el títol “Quan parles fas màgia”, que fes valdre el fet que la llengua és un element de transformació amb una vessant social que cohesiona. L’exposició que es va presentar a l’Arts Santa Mònica, es podrà veure a Tortosa, Terrassa, Palau Solità i Plegamans, Reus, Barcelona, Esparreguera, Lleida, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona, Badalona, Vic, Manlleu, Torelló o Centelles.

Actualment, a causa de l’alerta sanitària per la COVID-19, es promou la modalitat virtual del programa, sense oblidar la presencial que s’espera poder recuperar aviat. Des de l’1 d’abril fins a l’actualitat ja s’han format prop de 1.800 parelles en modalitat virtual.

Us animem, com sempre a participar del programa i fer-se voluntaris o voluntàries per la llengua per fomentar l’ús de la llengua catalana en les relacions personals i ajudant a les persones que no el parlen habitualment a fer el pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

Deixeu el vostre comentari