Recollim les postals de Nadal pel projecte RADARS fins al 30 de novembre

Recollim les postals de Nadal pel projecte RADARS fins al 30 de novembre
Fins el dilluns 30 de novembre teniu temps de portar-nos les vostres postals solidàries de Nadal a Lluïsos pel Projecte RADARS. Ja m’he rebut moltes i volem contribuir a ajudar-los a assolir l’objectiu de recollir 250 postals de Nadal per fer arribar els nostres millors desitjos per les festes nadalenques a la gent del barri de Gràcia que passarà el Nadal sense companyia.
Podeu portar les postals amb missatges bonics a Lluïsos de Gràcia (plaça del Nord 7-10) durant totes les tardes de dilluns a diumenge de 17h a 20h i els dimecres i divendres al matí. Moltes persones que es troben soles i que malauradament no tindran companyia aquestes festes de Nadal sentiran l’escalf d’aquestes postals.
Si no les podeu portar a Lluïsos, també les podeu portar a:
  • Centre de Cultura Popular la Violeta de Gràcia(Maspons,6)
  • Serveis Socials Vila de Gràcia (Pl de la Vila de Gràcia, 2)
  • Serveis Socials Camp d’en Grassot (Ca n’Alegre de dalt, 5)

Deixeu el vostre comentari