El Grup de Reflexió entorn de la Fe organitza la seva primera pregària virtual

El Grup de Reflexió entorn de la Fe organitza la seva primera pregària virtual

El passat dia 8 de gener el Grup de Reflexió entorn de la Fe, va organitzar una pregària on-line. Ens expliquen com van viure l’experiència de la virtualitat.

En aquestes dates, normalment fèiem una Eucaristia a Lluïsos de Gràcia per celebrar Nadal. Donades les circumstàncies actuals, no la vam poder fer. Per aquest motiu es va convocar una trobada mitjançant la plataforma Jitsi Meet. Hi van participar persones del Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia, integrat a AUDIR, gent dels Lluïsos i altres amics i simpatitzants.

La pregaria, es va iniciar amb música instrumental de Taizé. Seguidament, es va fer una Reflexió amb una lectura: “El meu Déu”. A continuació es va cantar la nadala: El noi de la Mare i després es va procedir a llegir diverses lectures en paràgrafs curts, alternant amb música de Taizé, i també es va llegir una pregària del Roger frère de Taizé.
Seguidament es va procedir a fer uns minuts de silenci, amb música de Bach de fons.

Tot seguit es va donar pas a les pregàries espontànies dels participants. Finalment es van llegir una sèrie de frases d’acció de gràcies i es va acabar amb la música de l’Al·leluia de Haendel”.

Deixeu el vostre comentari