Residències Artístiques de Lluïsos Teatre: qui és el jurat que escull les propostes?

Residències Artístiques de Lluïsos Teatre: qui és el jurat que escull les propostes?

L’any 2015 a Lluïsos de Gràcia s’obria la primera convocatòria de Residències Artístiques de Lluïsos Teatre. Estrenàvem equipament després de dos anys d’obres i teníem ganes d’obrir el nou teatre i els nous espais de l’entitat a joves companyies per ajudar-les en el procés de creació i preparació d’una obra.

Aquest 2021 encarem la sisena edició amb molta il·lusió i us volem presentar el jurat de persones expertes que s’encarreguen d’escollir les propostes que aquest 2021 assajaran i estrenaran a Lluïsos de Gràcia.

Saps qui és el Jurat?

  • Oriol Broggi, probablement no necessita presentació, és un dels directors teatrals de casa nostra més reconeguts i també és actor i fundador de la companyia La Perla 29. Porta des dels inicis formant part de l’equip de selecció de les obres que assagen en residència a Lluïsos.
  • Adrià Aubert és director d’escena, dramaturg i violinista. És cofundador de la companyia Els Pirates Teatre i director artístic d’El Maldà, aquest any s’incorpora com a novetat al Jurat de Lluïsos Teatre.
  • Laura Aubert és una actriu de teatre i televisió catalana. Ha participat en muntatges teatrals com Els FeréstecsLa tendresa o sèries de televisió com El crac o Com si fos ahir. També s’incorpora com a Jurat de Lluïsos aquest 2021.
  • Mar Solà, tampoc necessita presentació. Periodista i actriu ha estat vinculada des dels 10 anys a Lluïsos de Gràcia. Va començar fent teatre amateur a Sotacabina, va créixer impulsant noves iniciatives com el festival #NanoTeatre i finalment va incorporar-se a l’equip tècnic per desenvolupar i gestionar un nou projecte pel teatre de l’entitat. Actualment s’ha especialitzat en l’àmbit de la comunicació i gestió de sales de teatre, feina que combina amb la d’actriu. Aquest any es reincorpora a l’equip de selecció del Jurat de les Residències Artístiques.

Complementen el Jurat dues persones de l’equip tècnic, en Damià Duran, actualment responsable del Teatre, i Marta Buch, gerent de Lluïsos de Gràcia, i també la Susanna Armengol com a vocal de la Junta de Lluïsos de Gràcia.

Deixeu el vostre comentari