Descarrega’t el darrer número de Time Out, aquesta vegada només en digital

Descarrega’t el darrer número de Time Out, aquesta vegada només en digital

La Revista Time Out del mes de febrer i març no sortirà en paper. Així ens ho van comunicar fa uns dies en un correu electrònic on explicaven aquesta mesura com una conseqüència de les afectacions de la pandèmia. “La revista seguirà publicant-se en format digital durant aquests dos mesos perquè no volem deixar d’animar els barcelonins i barcelonines a què gaudeixin de la gastronomia, de la cultura i dels plans més engrescadors de la nostra ciutat”.

Ho han solucionant fent-nos arribar un codi QR a través del qual ens podem descarregar directament el número de la revista. El podreu trobar aquí i a l’accés de Lluïsos on hem deixat el codi visible en el lloc habitual de recollida de la revista.

Deixeu el vostre comentari