El bar El Far del Nord amplia l’horari de servei els migdies

El bar El Far del Nord amplia l’horari de servei els migdies

L’ampliació dels horaris a bars i restaurants també es notarà al bar de Lluïsos el Far del Nord. A partir d’aquesta setmana els nous horaris seran de dilluns a dijous de 13h a 16h i divendres, dissabte i diumenge de 13h a 16:30h.

El Carles i el Ramon han adaptat la carta de plats als productes de temporada i ofereixen qualitat, ecològic i proximitat. La carn de porc és del Solsonès dels Dpagès, la vedella de Cal sargaire al Segrià o les taronges de Pepe Vives de la partida Vila Perdiu. Si seguiu les seves xarxes socials expliquen l’origen i l’elaboració dels plats de la seva carta, segur que us acabaran de convecer per venir a tastar els seus plats.

Tenen un menú de migdia molt interessant amb varietat de propostes de temporada, opcions vegetarianes i un preu molt competitiu.

El podeu consultar aquí:

 

Deixeu el vostre comentari