Reserva’teatre una manera segura i fàcil d’acostar-nos a la cultura

Reserva’teatre una manera segura i fàcil d’acostar-nos a la cultura

Reserva’teatre va néixer el 2019 com a iniciativa per fomentar el consum d’espectacles teatrals i l’accés a la cultura de les persones que formen part de Lluïsos. La iniciativa tenia dos objectius principals: donar a conèixer propostes teatrals i culturals de proximitat i gaudir de descomptes per a grups.

La iniciativa ja ha portat a 7 grups de Lluïsos a diferents espectacles i teatres de la ciutat de Barcelona. A causa de l’aturada per la pandèmia vam deixar d’oferir propostes de Reserva’teatre, però des del setembre, amb la represa d’activitat de l’entitat i l’obertura de la majoria d’espais Teatrals hem tornat a treballar amb companyies i teatres per buscar una proposta mensual teatral o cultural. De moment al febrer hem creat un grup per anar al Maldà a veure “El bon policia” i al març anirem a la Biblioteca de Catalunya a veure “Canto jo i la muntanya balla“.

Els objectius ara no només són donar a conèixer propostes teatrals i culturals de proximitat i gaudir de descomptes per a grups, sinó també donar suport a la Cultura que no només és segura, sinó essencial!

Vols rebre en primícia els correus amb les ofertes i promocions de Reserva’teatre? Et pots inscriure a reservateatre@lluisosdegracia.cat i t’enviarem un missatge de les novetats amb antelació quan tinguem novetats.

Deixeu el vostre comentari