Tertúlia: Ateneus Escoles de Democràcia

Tertúlia: Ateneus Escoles de Democràcia
Us recomanem la tertúlia virtual organitzada per Ateneus per la Democràcia: Ateneus, escoles de democràcia. 
Dimarts 16 de març en aquest enllaç a les 19h amb:
CARME PORTA – Tècnica en imatge fílmica. Ha estat diputada al Parlament de Catalunya i secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania 2006-2011. Actualment és cap de comunicació de Fundació Surt i participa de diferents projectes periodístics.
LLUÍS PUIG -Director artístic, dansaire, músic i polític català, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya el 2017. Actualment exiliat a Brussel·les. És responsable d’acció cultural i difusió del Consell per la República.
SALVADOR CASALS- Gestor Cultural, expresident de la Federació d’Ateneus de Catalunya, membre del CoNCA.
 
#AteneusXDemocràcia

Deixeu el vostre comentari