Ampliem els horaris de l’entitat i mantenim la cita prèvia només a secretaria

Ampliem els horaris de l’entitat i mantenim la cita prèvia només a secretaria

A mesura que podem recuperar certa normalitat en algunes activitats anem ampliant els horaris d’obertura de l’entitat. Des del dia 8 de febrer, amb les noves mesures flexibilitzades les seccions i els tallers recuperen les activitats en grups de sis persones. L’entitat s’ha tornat a omplir d’animació a les tardes i alguns matins amb la incorporació dels entrenaments de Judo, Bàsquet i Tennis Taula a l’interior de l’edifici i amb la tornada del taller de ioga del Piero Caterino, activitat física per a gent gran, taller de Teatre, història de l’art, restauració de mobles, aprendre a escoltar la música i piano. A més hem recuperat els assajos de Cantiga, sempre en grups reduïts, de El Virolet, Sinera i els grans de Sotacabina.

Per facilitar l’accés a les activitats hem ampliat els horaris i obrirem la porta a les 12:30h del migdia per permetre l’accés al bar i romandrem obertes fins a les 21:30h, d’aquesta manera ja no caldrà cita prèvia per venir a fer activitat.

Pels tràmits de secretaria encara cal demanar cita prèvia per poder-vos coordinar amb les responsables, la Dolors Moreno (secretaria@lluisosdegracia.cat), altes, baixes, inscripcions, impagats, modificació de dades, etc; i amb la Magda Múria (comptabilitat@lluisosdegracia.cat), justificacions de despeses de les seccions, petició de diners per activitats, etc.

Us recomanem no venir a Lluïsos si no és per fer una activitat, o per anar al bar durant l’horari de dinar (13h a 16:30h).

Si teniu dubtes, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu de info@lluisosdegracia.cat o trucar al 93 218 33 72.

 

Deixeu el vostre comentari