Enquesta diagnòstic sobre la igualtat de gènere a Lluïsos!

Enquesta diagnòstic sobre la igualtat de gènere a Lluïsos!
Des de Lluïsos de Gràcia estem treballant per incorporar la perspectiva de gènere a l’entitat de manera transversal. Ho estem fent amb l’acompanyament de la Núria Tatger, politòloga especialitzada en gènere i ens trobem en la primera fase d’avaluació i diagnosi. L’objectiu és garantir que totes les nostres accions a l’entitat, col·lectivament i individual, no reprodueixin rols discriminatoris. És per això que ens volem dotar d’un pla d’igualtat per a l’entitat.

 

A través de les seccions us hem fet arribar una enquesta per correu electrònic. Si no l’heu respost ho podeu fer ara en aquest enllaç. La vostra col·laboració és clau per tenir una fotografia completa de l’entitat i com més dades recollim, més detallada serà la informació que tindrem. Enquesta: https://forms.gle/81LQZAyvZ8wsXaD76

 

Les informacions de l’enquesta seran anònimes tot i demanar-vos càrrec dins de la secció. Això és important per veure la feminització o masculinització dels càrrecs directius i de les persones participants dins les diferents seccions. En tot cas no es faran públiques les respostes i només el resultat final serà utilitzat en l’elaboració de l’informe i el Pla d’Igualtat.

Recollirem els resultats de les enquestes fins al dissabte 28 de febrer (hem allargat el termini!)

Gràcies!

Deixeu el vostre comentari