La quota de Lluïsos torna a la normalitat al març

La quota de Lluïsos torna a la normalitat al març

El mes de març la quota de Lluïsos torna a la normalitat i es cobraran íntegrament els 19€ mensuals. Des de principis de febrer, amb la flexibilització de les restriccions i la recuperació lenta, però constant, de les activitats de les seccions i l’ampliació dels horaris de l’entitat, s’ha acordat des de la Junta tornar també a la normalitat en el cobrament de la quota.

Com sempre, si teniu alguna pregunta o dubte o voleu fer una consulta específica o demanar alguna revisió del pagament podeu escriure’ns, el més aviat millor, a secretaria@lluisosdegracia.cat

Des de la Junta i l’equip de treballadores us volem agrair una vegada més l’esforç que feu totes i cada una de les persones sòcies amb la vostra aportació mensual al projecte i a l’entitat.  I aprofitem per fer recordatori sobre la desgravació fiscal de la quota en la Declaració de la Renda Trobareu tota la informació detallada en aquest article: La quota de Lluïsos es desgrava a la declaració d’Hisenda, vols saber per què?

.

Deixeu el vostre comentari