El Club de Lectura serà presencial al març amb el llibre “Assagets” d’Enric Casasses

El Club de Lectura serà presencial al març amb el llibre “Assagets” d’Enric Casasses

Els dies 15 i 22 de març el Club de Lectura de Lluïsos de Gràcia, dirigit per la periodista i poeta Anna Ballbona, ens acostarà i endinsarà en el llibre Assagets d’Enric Casasses. En aquesta ocasió el Club de Lectura serà presencial a Lluïsos de Gràcia i es farà seguint totes les mesures de seguretat per la covid-19.

El llibre consta de tres assajos en vers sobre tres personatges il·lustres que l’han influït: Antoni Gaudí, Niccolò Paganini i Josep Blanch i Reynalt. Tres petites obres que repassen tres universos creatius vistos a ulls d’un poeta que els coneix a fons.

A la segona sessió comptarem amb l’autor del llibre, Enric Casasses. 

Si voleu venir a la sessió del dia 22 de març amb Enric Casasses, us podeu inscriure enviant un correu electrònic a clubdeletura@lluisosdegracia.cat.

El Club de Lectura es fa gràcies a la col·laboració amb Òmnium Gràcia.

 

Deixeu el vostre comentari