El Comité 8M de Gràcia instal·la bústies físiques i virtuals on denunciar agressions

El Comité 8M de Gràcia instal·la bústies físiques i virtuals on denunciar agressions

Fa uns dies que al vestíbul de Lluïsos hi ha instal·lada una Bústia d’agressions. Aquesta bústia no és la única instal·lada al barri i forma part d’una  iniciativa que des del Comité 8M de Gràcia per recollir testimonis anònims de dones que han patit algun tipu de violència, física o verbal, discriminació, vexació o agressió. Aquesta acció forma part d’un conjunt d’activitats per visibilitzar la convocatòria del 8 de març al barri.

En aquesta bústia física o a través d’un formulari virtual, les dones poden compartir agressions que hagin patit de manera anònima, i el diumenge 7 de març, abans de la manifestàció noctura no mixta convocada per diferents col·lectius, es compartiran aquests missatges recollits per tal de donar veu a les múltiples formes de violència que pateixen les dones per crear un acompanyament de sororitat i apoderament.

El dia 7 de març, en cabar de compartir els continguts de les bústies, hi haurà un micro-obert per qui vulgui parlar, desfogar-se, explicar una vivència… en un espai segur per a totes. Podeu seguir les activitats del Comité 8M de Gràcia a les seves xarxes.

 

Deixeu el vostre comentari