Pista de Lluïsos de Gràcia: l’avantprojecte pot tirar endavant!

Pista de Lluïsos de Gràcia: l’avantprojecte pot tirar endavant!
Ja és oficial: l’avantprojecte de la pista de Lluïsos pot tirar endavant per part d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona i pel Districte de Gràcia. Això és un gran titular per a la nostra entitat, ja que hem estat empenyent aquest projecte des de fa molt temps. Els terminis encara són de més d’un any ja que calen llicències i permisos d’obra, així com el vist-i-plau de Patrimoni i Urbanisme en la proposta. Com a data aproximada, apuntem a l’estiu del 2022 per donar el tret de sortida a les obres.
Ara comença la feina de debò per fer possible l’execució del projecte, i per això s’obren diferents fronts que ens proposem atacar amb diversos equips de treball:
– Formalitzarem l’estratègia de treball en una propera reunió de la Comissió de Pista a principi de maig, però això no vols dir que ens quedem parats esperant:
– L’equip tècnic ha de revisar el projecte amb Patrimoni de l’ajuntament, de la mà d’urbanisme del Districte de Gràcia, i també ha de fer una primera validació del pressupost del projecte.
– Farem un concurs de candidatures d’empreses industrials per executar l’obra.
– Una subcomissió econòmica validarà la nostra capacitat d’endeutament i prepararem una proposta per l’assemblea vinent que haurà de ser aprovada per sòcies i socis.
– Farem un díptic/tríptic de resum del projecte que farem servir a totes les reunions institucionals que ens plantegem fer – Districte, Ajuntament de Barcelona, Generalitat, Congrés dels Diputats-, per aconseguir les complicitats, la voluntat política i els diners per portar el projecte endavant.
– Cercarem les subvencions disponibles per diferents partides i també identificarem possibles patrocinis per partides concretes.
– Dissenyarem una campanya de comunicació per donar visibilitat al nostre projecte i explicar-lo al barri i a la ciutat.
– i tot allò que vagi sorgint pel camí!
De moment ho deixem aquí, seguirem informant regularment als butlletins de “La Junta Informa“!
[*Fotografia de la Pista de 2013]

Deixeu el vostre comentari