Lluïsos Teatre col·labora amb el Festival Mutis

Lluïsos Teatre col·labora amb el Festival Mutis

El mes de març de 2020 es va presentar la col·laboració entre el Festival Mutis i Lluïsos Teatre com a espai d’acollida d’espectacles del certamen. La pandèmia va obligar-nos a cancel·lar poques setmanes després a causa del confimament total decretat.

Enguany la primavera del 2021 i un any després es torna a anunciar la participació a la dotzena edició del Mutis de Lluïsos coma seu d’aquest festival de teatre independent i de nova creació que ha programat més de 50 espectacles en una desena d’espais diferents del 8 al 18 d’abril.

A Lluïsos Teatre podrem veure-hi del 16 al 18 d’abril:

Les traces del silenci, de Therkas Teatre – Divendres 16 d’abril a les 20h
Allà sota les arrels, de Maldita Eva – Dissabte 17 d’abril a les 20h
Parafernàlia S.A, de La Dispersa – Diumenge 18 d’abril a les 20h

Deixeu el vostre comentari