Serveis

Lluïsos de Gràcia posa a disposició una sèrie de serveis i descomptes:

Lloguer de sales

Lloguer i ús de sales dels Lluïsoss, teatre i material divers

Servei de càtering

Us oferim servei de càtering i l’opció de llogar espais per a celebracions

Descomptes

Lluïsos arriba a acords amb botigues per oferir diferents descomptes

Festes d’aniversari

Organització de festes infantils i realització d’activitats relacionades

I també podreu gaudir dels següents serveis:

Desgravacions a la renda. Els socis/es es poden desgravar un 40% de la quota de soci (25% pel fet de ser Entitat Declarada d’Utilitat Pública + 15% pel fet de ser una entitat que fomenta la llengua catalana).

Descomptes en les activitats dels Lluïsos. Els socis i sòcies teniu descompte en la majoria d’activitats dels Lluïsos com ara els casals d’estiu i nadal, els tallers, titelles i espectacles a Lluïsos Teatre o l’Hort Urbà.
Consulta de premsa i servei de préstec de llibres al Bar. Al Bar de Lluïsos hi trobareu una selecció de premsa diària, setmanal i mensual que podeu consultar lliurament. També hi ha un servei de préstec de llibres en català i castellà, infantils i per adults.

Servei de préstec de DVD en català. Lluïsos posa a disposició dels socis un servei de lloguer de películes en català. N’hi ha d’infantils i d’adults i es poden recollir presentant el carnet de soci a Consergeria.

Consulta de premsa i servei de préstec de llibres. Al Bar de Lluïsos hi trobareu una selecció de premsa diària, setmanal i mensual que podeu consultar lliurament. També hi ha un servei de préstec de llibres en català i castellà, infantils i per adults.

Cistelles ecològiques. A través del Bar dels Lluïsos cada dimecres es reparteixen cistelles ecològiques de l’agrobotiga La Catxaruda. Els socis i sòcies teniu un 5% de descompte. Més informació.

X