Bar ‘Perdem el Nord’

El Bar de Lluïsos ha encetat una nova etapa després de la remodelació de l’edifici. Ha mantingut les parets forrades de llistons verticals fusta per fer honor al local original, i continua éssent el ‘punt’ de trobada de socis i veïns i s’ha posicionat al mapa de gràcia com una de les millors opcions per sopar.

El novembre de 2015 es va reinaugurar el Bar de la mà de tres ‘restauradors’ vinculats a la casa: l’Òscar Giménez, l’Àngel Moya i en Joan Duran. L’Àngel i el Joan segueixen, tres anys després, amb el projecte del rebatejat “Perdem el nord”. I ho fan des del coneixement de la la casa: són ex-GMM,  i un d’ells, en Joan Duran, ha estat també cuiner de “La Pubilla”, el concorregut bar del mercat de Gràcia que ha recuperat la cuina casolana amb estil propi.

Què hi trobareu?
A “Perdem el Nord” hi trobareu el caliu de sempre del bar de Lluïsos i a més, entrepans amb personalitat, platets, mitges racions, i cuina casolana i de sempre però amb un toc propi que us deixarà encantats. Ofereixen qualitat però a un preu sempre assequible i van adaptant la seva carta al producte de temporada.

Aquesta és la fórmula del nou bar que manté l’horari de sempre de la casa: està obert les tardes entre setmana, dissabtes tot el dia i diumenge tancarà al migdia. De cara a l’estiu, durant el mes de juliol, els dissabtes l’horari de tancar s’allarga fins a la mitjanit (24h). I a l’agost, com la resta d’entitat, està tancat.

Càtering i sopars per a les seccions i entitats
El bar de Lluïsos reneix pensant més enllà del dia a dia: com a opció idònia per als sopars de Nadal, i també per a demandes de càtering de les seccions o de les activitats de l’entitat.  A més, ja han recuperat la projecció dels partits de futbol més emblemàtics. Us hi heu d’afanyar per trobar lloc ja que els dies de partit no es poden fer reserves!

Contacte:
bar@lluisosdegracia.cat
Telf. 93 315 68 27 (a partir de les 17h)