Bar ‘Perdem el Nord’

El Bar de Lluïsos ha encetat una nova etapa després de la remodelació de l’edifici. Ha mantingut les parets forrades de llistons verticals fusta per fer honor al local original, i continua éssent el ‘punt’ de trobada de socis i veïns.

El novembre de 2015 es va reinaugurar el Bar de la mà de tres ‘restauradors’ vinculats a la casa. L’Òscar Giménez, l’Àngel Moya i en Joan Duran són els tres agosarats ‘joves’ que des d’aleshores han agafat el timó del nou establiment i l’han batejat amb el nom de “Perdem el nord”. Però en aquest cas, el nom no fa la cosa perquè coneixen bé la casa: tots tres son ex-GMM,  i un d’ells, en Joan Duran, ha estat també cuiner de “La Pubilla”, el concorregut bar del mercat de Gràcia que ha recuperat la cuina casolana amb estil propi.

Què hi trobareu?
A “Perdem el Nord” hi trobareu el caliu de sempre del bar de Lluïsos i a més, entrepans amb personalitat, platets, mitges racions, i cuina casolana i de sempre però amb un toc propi que us deixarà encantats. Ofereixen qualitat però a un preu sempre assequible.

Aquesta és la fórmula del nou bar que manté l’horari de sempre de la casa: està obert les tardes entre setmana, dissabtes tot el dia i diumenge tancarà al migdia. De cara a l’estiu, durant el mes de juliol, els dissabtes l’horari de tancar s’allarga fins a la mitjanit (24h). I a l’agost, com la resta d’entitat, està tancat.

Càtering i sopars per a les seccions i entitats
El bar de Lluïsos reneix pensant més enllà del dia a dia: com a opció idònia per als sopars de Nadal, i també per a demandes de càtering de les seccions o de les activitats de l’entitat. A més, els nous barmans apostaran per dinamitzar l’espai amb activitat cultural i oci, s’hi podrà fer “des d’un tast de cervesa a gaudir de concerts acústics i actuacions de petit format, o la presentació d’un llibre”, expliquen. Aixó sí, ja han recuperat la projecció dels partits de futbol més emblemàtics. Us hi heu d’afanyar per trobar lloc!

Contacte:
bar@lluisosdegracia.cat
Telf. 93 315 68 27 (a partir de les 17h)