Edit Content

Hem celebrat la Festa Major de Lluïsos 2023

Diumenge 18 de juny vam posar el punt i final a la celebració de la Festa Major dels Lluïsos. Una setmana d’activitats que va incloure la presentació els nous compromisos ambientals de les seccions, l’eucaristia del Grup de Reflexió a l’Entorn de la Fe, les dotze hores de Bàsquet i el concert solidari Sona Pista, i l’estrena de final de curs del Taller de Teatre.

El diumenge al matí, tot i la pluja, es va poder fer la Mostra d’Artesania a la plaça, que per segon any consecutiu va acollir una desena d’artesanes i artesans. I van compartir espai amb el Taller d’escacs que va organitzar taules lliures i un escacs gegant per poder jugar o practicar aquest esport milenari per a petits i grans. A les 14.30h es va donar el tret de sortida al dinar amb el pregó de l’Agrupament i tot seguit la fideuà i l’arròs del Far del Nord. Més de 130 persones van participar del dinar, un èxit total d’assistència després de l’aturada del 2020.

I la cirereta final la van posar com sempre les corals lluisenques amb un repertori de rumba, havaneres, sardanes i boleros.

Visca els Lluïsos de Gràcia i fins l’any vinent!