Edit Content

Així es va viure l’Eucaristia de Sant Lluís

La secció de Lluïsos Grup de Reflexió a l’entorn de la fe va preparar com cada any l’Eucaristia de Sant Lluís conicidint amb la celebració de la Festa Major de l’Entitat. I ens expliquen l’experiència:

El passat dia 17 vam celebrar l’Eucaristia de Sant Lluís amb Mn Jordi (el rector de Sant Joan). El fil conductor va ser el camí que prenem en la nostra vida.

El cant d’entrada va ser amb la cançó “Arrels” que la vam sentir cantada pel Grup Esquirols: “Cal que deixi la meva casa i prengui el bastó, cal que amb una esperança trenqui la tristor…clavaré les meves arrels creixent de cara al cel”

Vam recitar tots junts el Pare nostre de la Pau:Vingui a nosaltres el vostre Regne, el de la pau, el de la justícia,i el del amor solidari… El nostre pa de cada dia pastat amb tendresa i amor lluny del pa de l’enveja i la discordia….

El dibuix del targetó que vam repartir vol representar un camí i al dors vam inscriure la següent frase d’una antiga benedicció irlandesa:”Que el camí surti a trobar-te, que el vent et vingui sempre al teu favor,que un sol brillant t’escalfi el rostre,i la pluja caigui suau als teus camps.”