Edit Content

Junta oberta als joves: una oportunitat de debat i consens

Aquest mes la junta ens vam reunir amb unes 15 persones, joves voluntàries de diverses seccions (AE; GMM, Sinera, ETT i GFT Sotacabina) per tractar temes que creiem cal compartir i consensuar amb totes i tots els joves. Vam parlar de protecció a la infància, de protocols contra la violència masclista, de sostenibilitat i de com fer que totes les persones voluntàries de Lluïsos tinguin una formació comuna. Vam parlar de contingut i de forma.

També vam tractar temes que creiem que l’entitat caldria que es posicionés i alhora es formés: accés a un habitatge digne, reconeixement i cura a les malalties mentals i desestigmatització, salut alimentària i trastorns alimentaris, llengua, accés a tothom a les activitats de Lluïsos, etc. Temes que la junta treballarà el proper 7 de juliol en una junta llarga i extraordinària, per adaptar al pla estratègic del curs 2023-24.
També vam tractar el tema del model d’oci actual i generalitzat i com les seccions de l’entitat poden treballar-lo: tendint a fer festes familiars i de barri, reduint l’horari de funcionament del bar, disposant d’un punt lila….
Des de la junta volem agrair la participació de totes i tots ja que per a nosaltres aquesta junta era un exercici per compartir projectes amb els joves socis i sòcies de l’entitat, poder detectar noves necessitats i innovar. D’altra banda, aquesta junta vol compartir reptes amb els i les joves de l’entitat, vol fer un treball de transparència amb tot el què hi passa i alhora busca teixir complicitats i confiança amb els joves, que són part del motor de l’entitat.

També es van tractar temes puntuals i logístics.
El curs vinent farem una nova junta oberta amb joves i també n’organitzarem una amb adults!