Edit Content

Celebrem que tres socis d’honor dels Lluïsos poden tornar de l’exili

El passat dimarts ens arribava la notícia del tancament de la causa del Tsunami Democràtic, en què figuren deu investigats, que quedava arxivada per un error d’instrucció. Des dels Lluïsos de Gràcia celebrem aquesta notícia que acosta el retorn d’alguns exiliats que a més també són socis d’honor dels Lluïsos.

Des de l’any 2027 als Lluïsos hem sumat com a sòcies i socis d’honor a moltes de les persones exiliades, encausades i empresonades per les seves idees. Els darrers socis van ser Ruben Wagensberg, polític i activista, Oleguer Serra, ex-director i vicepresident d’Òmnium Cultural o Josep Campmajó, empresari, que van exiliar-se a Suïssa. Ara que hem sabut que la causa del Tsunami Democràtic ha estat arxivada, celebrem que puguin tornar de Suïssa i els esperem amb els braços oberts.

Us compartim els missatges que ens van fer arribar en saber que els havíem fet socis de l’entitat:

Ruben Wagensberg, polític i activista

“Tot i que jo mai he estat soci del Lluïsos, em va fer moltíssima il·lusió perquè hi tinc amics i soc del barri.
És un orgull per mi acceptar la teva proposta. T’ho agraeixo molt. I una promesa: quan puguem tornar, que esperem que sigui força aviat, vindré a fer aquest agraïment en persona.
Una abraçada enorme i per qualsevol cosa, a disposar.”

Oleguer Serra, ex-director i vicepresident d’Òmnium Cultural

 “Gràcies per la iniciativa de fer-nos socis d’honor als represaliats. Serà un honor per mi formar part de la vostra família.”

Josep Campmajó, empresari

 “Soc Josep Campmajó Caparrós, de Girona. Però des de fa uns mesos, a l’exili.

He rebut el missatge que vas fer arribar al nostre entorn. 

Abans de res, voldria agrair-te, agrair-vos als Lluïsos, la iniciativa de pensar en nosaltres i oferir el reconeixement de fer-nos socis i sòcies d’honor de la vostra entitat. És un luxe i honor immerescut, i que em fa especialment content. I molt i molt agraït.

Saber que des de casa l’exili és reconegut i acompanyat, no fa més que donar oxigen i vitamines a la causa compartida de la llibertat del nostre poble.

Així que, moltes i moltes gràcies.I exemplifica de manera immensa, la vostra tasca a favor de la llibertat del nostre país i de la defensa de la nostra identitat nacional.Resto a la vostra disposició pel que calgui. Sempre. Una abraçada“