Edit Content

‘The Postman’, l’espectacle més màgic arriba als Lluïsos el 13 d’octubre

A Lluïsos ja estem preparant barrets i varetes màgiques per celebrar una edició molt especial del festival Màgicus! Aquest any, arribem al 15è aniversari d’aquest esdeveniment que porta la màgia a cada racó del barri.

I per començar a escalfar motors, us convidem el 13 d’octubre a les 12:30 h a Lluïsos Teatre per gaudir de l’espectacle The Postman, de Txema Muñoz, un mag jove amb una carrera impressionant que combina la màgia i el clown sense paraules.

Aquest espectacle forma part del Vila Màgica, un Festival Internacional de Màgia impulsat per diferents entitats i espais del barri amb l’objectiu de promoure i visibilitzar l’art de la màgia i l’il·lusionisme. El festival tindrà lloc del 10 al 13 d’octubre i inclou 13 activitats i Gales que ens aproparan als millors mags i magues d’arreu del món, mentre destaca el talent de les associacions gracienques que uneixen forces per fer realitat aquest projecte de ciutat.

Lluïsos és una de les entitats col·laboradores i som la seu d’un dels espectacles del Vila Màgica. Les entrades per The Postman ja estan disponibles en exclusiva per als socis dels Lluïsos, amb un preu especial. No us ho perdeu!

CODI DE DESCOMPTE: LLL3Y
Edat recomanada: +6 anys

[Entrades per The Postman]

The Postman ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents, entregant paquets a personalitats com la Reina d’Anglaterra, el Papa i un president de la Casa Blanca. Però avui s’enfronta a un misteri: un paquet sense adreça ni remitent. Amb la vostra ajuda, descobrirem què hi ha dins d’aquest paquet… i us sorprendrà el que pot passar!

Per a més informació sobre el Vila Màgica, visiteu el seu web i consulteu totes les activitats aquí:
https://www.entrapolis.com/organitzador/associacio-cultural-lindependent-de-gracia